Mountain bike: Maratonul Bucegilor - Padina Fest 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 1 si 5 august 2012, pe platoul Padina din Muntii Bucegi va avea loc o noua editie a festivalului montan Padina Fest, 5 zile de distractie, muzica buna si film, activitati sportive specifice muntelui (alpinism, tiroliana, biking, Adventure Park etc.), workshopuri si competitii.

Si ca veni vorba de competitii, ca si anul trecut, una dintre acestea se adreseaza iubitorilor de mountain bike, amatori sau semiprofesionisti, care vor lua startul pe 5 august, la Maratonul Bucegilor.

Concursul din acest an va avea acelasi traseu din 2011, atingand obiective turistice renumite prin peisajul de exceptie: Lacul Bolboci, Saua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsa, Babele, crucea Caraiman, Cerdacul si Pestera.

Plecarea se va face de pe platoul Lunca  Padinii, pe ruta Padina – Bolboci – Dichiu – Piatra Arsa – Pestera – Padina, aceasta masurand aproximativ 40 de km lungime si 1.000 m diferenta de nivel.

Se va concura pe categoriile general, 19-29 ani, 30-39 ani si +40 ani, la masculin, iar intrecerea feminina va avea loc in sistem open (general).

Maratonul Bucegilor este organizat de catre HyperSport, iar inscrierile se pot face pe www.padinafest.ro, pentru o taxa de participare de 60 de lei, achitata pana la data de 31 iulie prin transfer bancar sau la magazinul HyperSport din Bucuresti (Sos. N. Caramfil 34 – cartier Aviatiei). Se vor face inscrieri si la fata locului, intre 1 si 4 august, taxa fiind, in acest caz, 80 de lei.

 

Maratonul Bucegilor va fi precedat de doua competitii de alergare montana, maratonul Provocarea Bucegilor si concursul Directia Omu, ce vor avea loc sambata, 4 august 2012, ciclistii interesati sa participe si la una dintre aceastea putand beneficia de tarife mai mici la inscriere. Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului.