Mountain bike, Paulesti (Prahova): Livada cu Ciresi, editia a 2-a

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Livada cu Ciresi (editia a 2-a) are loc in ziua de sambata, 29 august 2015, cu incepere de la ora 11, startul fiind programat pe stadionul de fotbal al comunei Paulesti (judetul Prahova).

„Concursul va ofera o combinatie frumoasa de drumuri, poteci, portiuni solicitante, dar si de viteza astfel incat sa aveti o experienta pe masura. Formatul este adaptat pentru toate capacitatile, iar in urma numeroaselor aprecieri la adresa traseelor, parcursul cursei va ramane acelasi si in 2015. Astfel, va asteapta 3 trasee: Scurt, cu lungimea de 15 km, disponibil incepatorilor si copiilor; Standard, de 30 km, pentru riderii care doresc sa guste din plin frumusetea zonei; Epic, de 44 km, care ofera un test de adrenalina dar si de rezistenta celor mai competitivi dintre rideri”, informeaza Riders Club.

La randul sau, Adrian Nitu, ciclist de performanta si coordonator al competitiei, noteaza: „Livada cu Ciresi este un eveniment care rupe monotonia turelor fara diferenta de nivel si surprinde prin varietatea si accesibilitatea experientei oferite de traseul ales cu atentie”.
Informatii despre traseu, program, premii si participanti aflati de pe site-ul Riders Club. (foto: Teo Paraschiveanu)