Natatie, Brasov: Campionatul National pentru Copii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) organizeaza la Brasov, in Bazinul Olimpic din localitate, Campionatul National pentru Copii de 10 ani. Competitia are loc in perioada 17-18 iunie dupa urmatorul program:

- Sambata, 17 iunie, orele 10-12 antrenament oficial, orele 15-18 concurs;

- Duminica, 18 iunie, orele 8:30-11:30 concurs.

La evenimentul sportiv gazduit de Bazinul Olimpic Brasov vor lua parte fete si baieti cu varsta de 10 ani, legitimati la cluburile/ sectiile de inot din Romania afiliate FRNPM, care au indeplinit baremul de participare la etapele regionale (zonale) de calificare. Micutii inotatori vor evolua in probele: 50 m liber, 50 m spate, 50 m bras, 50 m fluture, 4x50 m liber, 4x 50m mixt.

„Locurile I in probele individuale si stafete vor primi titlul de Campion National - medalii si diplome, locurile II si III – medalii si diplome, iar locurile IV-VI diplome. Echipa clasata pe primul loc va primi cupa, diploma sși titlul de Echipa Campioana Nationala de Copii 10 ani. Echipele clasate pe locurile II si III vor primi cate o cupa si o diploma”, informeaza federatia de specialitate. Alte detalii despre CN Copii 10 ani aflati de aici.

Bazinul Olimpic are 8 culoare si se afla in Brasov, langa Gara Centrala, pe Bulevardul Garii nr. 21. (credit foto: Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern)