Natatie, Cluj Napoca: Transilvania Swimming Cup 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Complexul de Natatie Universitas din Cluj Napoca, situat in Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu”, gazduieste, in zilele de 2 si 3 martie 2013, editia a doua a concursului international de inot Transilvania Swimming Cup, adresat copiilor cu varste intre 9 si 15 ani.

Intrecerile se desfasoara pe parcursul a trei reuniuni, doua dintre acestea fiind programate sambata, de la orele 9:00 si 17:00, iar cea de-a treia duminica, incepand cu ora 9:00. Se va concura in cadrul probelor de 50 de metri (liber, bras, spate si fluture), la care, pentru sportivii peste 11 ani, se adauga si cele de 100 de metri (bras si fluture) si de 200 de metri (liber, spate si mixt).

Cei mai buni inotatori vor fi rasplatiti cu diplome, medalii si premii in bani, iar Cupa „Transilvania Swimming” si 100 de euro se acorda sportivului si sportivei cu cel mai mare numar de puncte la finalul competitiei. Pe langa acestea, sportivii care vor depasi recordul national la categoria lor de varsta vor fi recompensati cu 100 de euro.

Inscrierile se fac pana la data de 25 februarie, la adresa [email protected], in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe www.swimmingcup.ro. Taxa de participare este 10 lei/ proba.

Concursul de inot Transilvania Swimming Cup este organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern si Arena Romania.

 

 

Azi, 3 Mai
Miercuri, 4 Mai
Joi, 5 Mai

Cupa Botosani la lupte greco-romane

Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, Botosani Ora 9

Vineri, 6 Mai

Campionatul European WTKA/WKA

Sala Polivalenta, Bucuresti


Judo, Cluj-Napoca: Cupa Europeana U18

Sala Sporturilor Horia Demian, Cluj-Napoca Ora 10


EcoMarathon la Moieciu de Sus

Moieciu de Sus Ora 9

Intalnirea Nationala Dacia

Pensiunea Rasnov

Sambata, 7 Mai
Duminica, 8 Mai
Luni, 9 Mai

Maratonul Independentei

Arcul de Triumf-Parcul Herastrau, Bucuresti Ora 8