Natatie, Sfantu Gheorghe: Concursul pentru copii Eu Inot!

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Ciprian din Sfantu Gheorghe (CSG) invita copiii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani sa se inscrie la prima editie a concursului de natatie „Eu Inot!”.

Competitia are loc sambata, 10 mai 2014, in Piscina Municipala Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), in proba de 25 m spate, pentru cei mai mici concurenti, nascuti in anul 2009, in probele de 25 m spate si liber, pentru categoriile de varsta 2008 si 2007, respectiv pe distanta de 50 de metri, parcursa in stil spate si liber de catre cei nascuti in 2006.

Intrecerile iau startul la ora 13:00, iar clasamentele vor fi alcatuite individual, la fete si baieti, pentru fiecare proba si categorie. Cei mai buni inotatori vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si vouchere, iar toti participantii vor primi cadouri. De asemenea, va fi acordat premiul special TYR, pentru cea mai buna tehnica, atat la fete, cat si la baieti.

Inscrierile in concurs se fac pana la data de 1 mai, pe adresa club_sportiv_ciprian@yahoo.com, pe formular tip ce poate fi descarcat de pe www.clubsportivciprian.wordpress.com. Taxa de participare este 25 de lei/ sportiv.