Natatie, Timisoara: Cupa DKMT 2012 la inot masters

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 decembrie 2012, la Timisoara are loc editia cu numarul 4 a competitiei de inot Cupa Euroregiunii DKMT la inot masters, concurs adresat amatorilor care au implinit varsta de 18 ani.

Gazda evenimentului este bazinul de inot din cadrul Complexului Sportiv Bega, situat in zona Circumvalatiunii, recent redeschis publicului dupa un amplu proces de renovare.

Astfel, intr-o ambianta cu totul noua, timisorenii sunt invitati, incepand cu ora 12:00, sa ii sustina pe concurenti, acestia urmand sa evolueze atat individual, in cadrul probelor de 25 si 100  metri pentru fiecare procedeu, respectiv in cadrul probei de 200 m la alegere, cat si in stafeta. Competitorii clasati pe primele trei locuri la fiecare proba din cadrul unei categorii de varsta vor primi medalii, iar echipelor de stafeta clasate pe primele 3 locuri, la fiecare categorie, li se vor acorda diplome.

Inscrierile se pot face pe www.timisoara.inot-masters.ro, pana la data de 13 decembrie (ora 23:00), pentru o taxa de participare de 10 lei/ proba pentru probele individuale de 25 si 100 m, gratuit pentru proba speciala de 200 m si in schimbul a 20 de lei/ stafeta. Se vor face inscrieri si la fata locului, caz in care la probele individuale taxa se dubleaza.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea de Vest.