No Stress Triathlon Mogosoaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

No Stress Triathlon Mogosoaia (editia a 4-a) reprezinta prima etapa din Cross Triathlon Series, circuitul national sustinut de Federatia Romana de Triatlon (FRTRI) si Fundatia eMAG (prin Programul 140 Batai pe Minut). Ea are loc sambata, 28 mai, in Parcul Mogosoaia.

„No Stress Triathlon isi propune sa promoveze sportul si buna dispozitie. Avand in vedere ca puteti alege varianta de concurs, adica distante lungi sau distante scurte, la acest eveniment au acces toti cei care practica sportul, chiar si ocazional”, suna chemarea la intrecere.

Inot, ciclism, alergare

Pe distantele scurte (Sprint) se inoata 500 metri, se pedaleaza pe bicicleta 13 kilometri si se alearga 4,5 kilometri. La distantele lungi (Olimpic), cifrele de parcurs sunt urmatoarele: 1.000 metri inot, 26 kilometri ciclism, 9 kilometri alergare.

Primul triathlon din viata ta?

„Daca nu ai mai participat la un triathlon, No Stress Triathlon Mogosoaia 2016 este locul perfect: inscrie-te la categoria «Primul meu triathlon» si vei concura doar cu debutantii. Poti participa atat individual, cat si in stafeta cu alti doi prieteni, caz in care veti parcurge doar cate o proba fiecare (inot, bicicleta sau alergare). Stafetele sunt de cinci tipuri: masculine, feminine, mixte, corporate, family. Poti alege distanta Sprint sau distanta Olimpic”, ne transmit organizatorii.

Toti competitorii vor fi impartiti in doua mari categorii: avansati (categoria Elite, unde premiile sunt in bani), respectiv debutanti.

MiniCross No Stress pentru copii

Pentru copii (fete si baieti de 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani si 12-13 ani) exista un eveniment special: MiniCross No Stress (alergare in jurul Parcului Mogosoaia, pe un traseu de 1,5km), tot sambata, de la ora 16. Inscrierea este gratuita.