Off road, Arges: Muscel Adventure Trophy 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cea de-a 6-a etapa a Campionatului National de Off Road din acest an va lua startul vineri, 12 octombrie 2012, in centrul orasului Campulung Muscel, in organizarea Clubului Off Road Adventure Romania, cu sprijinul Primariei din localitate. Golden Brau Muscel Adventure Trophy, competitie de navigatie si indemanare auto-moto ajunsa la a 11-a desfasurare, se va derula pe o perioada de trei zile. In primele doua zile, incepand cu ora 9:00, experienta si talentul pilotilor vor fi puse la incercare pe trasee off road de mare dificultate si pe tronsoane de orientare, iar in ultima zi, in cadrul spectaculoasei probe de trial, programata de la ora 10:00 in zona partiei de schi din localitatea Matau.

Se va concura pe clasele Extrem, Open si Standard, pe o distanta totala de aproximativ 170 km, in judetul Arges, imprejurimile orasului Campulung Muscel si in masivul Iezer – Papusa.

Ziua de joi, 11 octombrie, va fi rezervata verificarilor tehnice si inscrierilor, ce pot fi facute in intervalul orar 12:00- 20:30. Taxa de participare este 600 de lei pentru sectiunea auto, respectiv 350 lei pentru moto. Mai multe detalii puteti afla la tel. 0722.683. 211 (Gigi Gavrila – director de concurs), precum si pe www.offroadromania.com.