Off Road: Muscel Adventure Trophy 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Off Road Adventure Romania organizeaza, intre 17 si 20 iulie 2014, in preajma orasului Campulung Muscel (judetul Arges), a 4-a etapa a Campionatului National de Off Road.

Muscel Adventure Trophy se adreseaza atat echipajelor (pilot – copilot) cu experienta, cat si celor de incepatori, care vor concura pe clasele open, standard si extrem, pentru un loc pe podium.

Dupa o zi rezervata verificarilor, inscrierilor si sedintei tehnice, startul in prima zi de traseu va fi dat vineri, 18 iulie, la ora 10:00, de la Primaria Campulung Muscel, iar cel din ziua a doua sambata, la ora 9:00, din centrul localitatii Rucar. Spectaculoasa proba de trial va avea loc duminica, incepand cu ora 10:30, in zona partiei de schi Matau.

Secretariatul concursului se va afla in Rucar, la Aqvila Club, iar premierea castigatorilor va avea loc duminica, in jurul orei 15:00, la Primaria din Campulung. Competitia Muscel Adventure Trophy este organizata cu sprijinul Primariei Campulung Muscel, al Consiliului Judetean Arges si al Romsilva, sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.