Off road, Sarata Monteoru: GTC Trophy 2013, program

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 26 si 29 septembrie 2013, in statiunea Sarata Monteoru din judetul Buzau se va desfasura GTC Trophy, a 6-a etapa din Campionatul National de Off-road 2013. Organizata de clubul sportiv GTC MotorSport, competitia se va desfasura conform Regulamentului Comisiei Nationale de Off-road (CNOR) si al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

„Particip impreuna cu o parte dintre membrii GTC MotorSport la competitii si practicam off-road-ul ca sport si hobby de mai bine de 10 ani. Infiintarea unui club sportiv si organizarea unui eveniment sportiv au fost pasi care au urmat firesc in evolutia nostra, ca sportivi si iubitori de off-road. Clubul GTC MotorSport este ancorat de GTC Auto, un nume prezent anual la cel putin 8 evenimente - competitii si expozitii de gen - un nume care sustine scena sportiva si off-road-ul romanesc din 2007. In 2012 am organizat prima noastra competitie – Cupa GTC 2012 – si in 2013 a venit firesc transformarea competitiei in etapa de campionat national de off-road – GTC Trophy” a declarat Razvan Cirap, presedintele clubului GTC MotorSport.

Echipajele inscrise in competitie vor putea opta pentru 3 clase competitionale: Extrem, Open si Standard, fiecare clasa avand un anumit grad de dificultate. Lungimea medie a traseelor va fi de 50-70 km/zi. Trialul si probele speciale se vor desfasura intr-o zona special amenajata pentru public si presa, cu acces facil masinilor de strada si spectatorilor.

Competitia se adreseaza atat sportivilor licentiati FRAS, prin clasele Standard, Open si Extrem, cat si incepatorilor care isi doresc o cariera sportiva, prin clasa Standard.

 

Programul competitiei GTC Trophy 2013

Joi, 26 septembrie

14:00  Deschiderea centrului de presă / Acreditari

17:00 - 23:00 Inscrieri / Verificari tehnice si administrative

Vineri, 27 septembrie

09:30 Start ZIUA 1

20:00 Ora estimata pentru incheierea ZILEI 1

Sambata, 28 septembrie

09:30 Start ZIUA 2

20:00 Ora estimata pentru incheierea ZILEI 2

Duminica, 29 septembrie

09:45 Plecare catre zona Trial – convoi

10:30 Start ZIUA 3 – TRIAL

15:00 Festivitate premiere

Mai multe informatii si detalii gasiti pe www.gtctrophy.ro si www.facebook.com./GTCtrophy

 

Despre GTC MotorSport

GTC MotorSport este unul dintre cluburile mari de offroad din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011 si are in prezent circa 50 de membri. In 2012 GTC MotorSport a reusit performanta de a avea 6 sportivi pe podiumul Campionatului National de Off-road si de a se clasa pe locul II in clasamentul general al cluburilor din Campionatului National de Off-road. (comunicat GTC MotorSport)