Off road: Trophy Covasna 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Auto Crono din Sfantu Gheorghe da startul sambata, 22 noiembrie 2014, unei noi editii a competitiei de off road, Trophy Covasna.

Concursul se desfasoara pe parcursul a doua zile, prima dintre acestea programand intrecerile probei de trophy, pe un traseu nou, de aproximativ 27 de kilometri, in zona orasului Covasna, cu startul la ora 10:00 din centrul statiunii.

Pasionatii de off road vor putea urmari duminica, 23 noiembrie, spectaculoasele evolutii ale concurentilor in proba de trial, ce vor avea loc pe un teren amenajat in zona partiei de schi, incepand cu ora 11:00.

Concursul este deschis pentru autovehiculele 4x4, care vor concura in clasele Open si Standard, dar si celor din clasele ATV si Moto, care vor participa in sistem enduro.

Evenimentul este organizat cu avizul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si al Comisiei Nationale de Off Road, in parteneriat cu Primaria Covasna si Directia pentru Sport si Tineret Covasna.

Inscrierile se pot face prin e-mail: autocrono@gmail.com sau prin telefon 0740.944.841. Secretariatul concursului este situat la Pensiunea Struetti. (foto: CS Auto Crono)