Off-road, Sarata Monteoru: GTC Trophy

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Statiunea Sarata Monteoru din judetul Buzau gazduieste concursul de off-road GTC Trophy 2015 - eveniment organizat in perioada 25-27 septembrie, de Clubul Sportiv GTC Motorsport, sub tutela FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv).

Aflata la a 4-a editie, competitia din acest an propune un format inedit. „Cele trei zile clasice de concurs, doua de traseu si una de Trial, vor fi comprimate in circa 25 – 30 de ore, cu parcurgerea traseului atat ziua, cat si noaptea. O alta noutate este faptul ca se navigheaza si pe roadbook, si pe track”, informeaza gazdele evenimentului din statiunea balneara buzoiana.

Echipajele inscrise la GTC Trophy 2015 pot opta pentru trei clase competitionale: Open, Standard si Hobby, fiecare in parte cu grade diferite de dificultate. In functie de starea vremii, lungimea traseelor va fi de 150-200 km la clasa Open, 200-250 km la clasa Standard si aproximativ 150 km la clasa Hobby.

Intrecerea li se adreseaza sportivilor licentiati FRAS, precum si incepatorilor. Festivitatea de premiere e programata sambata, 26 septembrie, seara, la Hotel Cazino din Sarata Monteoru.

Merita amintit ca participantii la Trial se pot inscrie la Triatlonul Hitachi - un concurs de indemanare tehnica (inlocuirea unei roti cu pistolul pneumatic cu acumulator, insurubarea cat mai multor holtzsuruburi intr-un panou OSB intr-un minut si chiar o proba de taiat lemne cu drujba).

Totul despre GTC Trophy 2015 gasiti pe site-ul evenimentului. (foto: GTC Trophy)