Open Race Retezat 2012, competitie de schi de tura in Valea Jiului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 10-12 februarie 2012, in orasul Uricani din Valea Jiului, situat la poalele muntelui Retezat, va avea loc prima editie a competitiei de schi de tura Open Race Retezat, la care pot lua parte iubitori ai schiului din toata tara, incadrati in categoriile amatori, profesionisti si salvamont, atat la masculin, cat si la feminin.

Intrecerea propriu-zisa va avea loc sambata, 11 februarie, startul acesteia urmand a fi dat la ora 9:30 pe DN 66A, la intrarea pe Scorota Seaca, de unde concurentii vor parcurge, timp de 3-4 ore, traseul Pietrele Albe – Dragsan – varful Piule – Cheile Butii.

Evenimentul este organizat de catre dl. prof. Sorin Sanda, presedinte al Comisiei de Schi Alpinism a Romaniei din cadrul Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, care recomanda participantilor purtarea unui echipament compus din schi de tura, legatura de tura, piele de foca, clapar de tura, bete de schi, pieps, lopata de avalansa, sonda de avalansa si imbracaminte adecvata.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0769.068.103 sau 0720.015.646 sau la adresa sandasorin@yahoo.com, pentru o taxa de participare de 20 de lei.