Orientare in alergare, Roman: Campionatul National 2013, veterani

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Timp de 3 zile incepand de vineri, 23 august 2013, la Roman se desfasoara Campionatul National de Orientare in Alergare pentru veterani, competitie adresata sportivilor cu varste incepand de la 35 de ani.

Concursul se desfasoara in cadrul probelor de medie si lunga distanta, programate vineri de la ora 15:00, respectiv sambata de la ora 10:00, la 10 km de Roman, in zona satului Vulpasesti. Aceste intreceri reprezinta, totodata, etape in Cupa Altius la orientare in alergare, la care participarea se face pe categorii de varsta cuprinse intre 12 si 21 de ani.

Ultima proba a campionatului rezervat veteranilor este cea de sprint, si ia startul duminica, la ora 10:00, in incinta Strandului Roman.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Romana de Orientare – Subcomisia de Veterani, Directia pentru Sport si Tineret Neamt, Clubul Atletic Roman si C.S. Altius Roman, si aduna pe listele de start participanti din Baia Sprie, Targu Mures, Otopeni, Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Craiova, Miercurea Ciuc, Iasi, Floresti, Cluj Napoca, Oradea si din orasul gazda. (foto: glasul.ro)