Orientare indoor, Baia Mare: Cupa Rivulus Dominarum, editia a 2-a

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Aflata la a doua editie, competitia de orientare sportiva indoor Cupa Rivulus Dominarum isi asteapta concurentii la start sambata, 15 martie 2014, in sala de sport a Colegiului Tehnic „CD Nenitescu” din Baia Mare (Str. Luminisului 1).

Concursul se desfasoara in doua etape, una de tip labirint si a doua de tip simplu, intre care vor avea loc etape suplimentare de calificare, pentru decernarea titlului de „Cel mai bun orientarist indoor”, la masculin si feminin.

Primul start va fi dat la ora 11:00, iar premierea castigatorilor va avea loc la ora 14:00, pe categoriile de varsta 6 ani, 7-9 ani, 14, 18, 21, 35 ani si open.

Organizatorii concursului de orientare sunt Clubul Sportiv Maratin Rivulus Dominarum, in colaborare cu Consiliul Local al municipiului Baia Mare, Asociatia Kelsen, Directia Judeteana de Sport si Tineret Marmures, Colegiul Tehnic „CD Nenitescu”, in parteneriat cu KST Vervoer SRL si Serviciul de Ajutor Maltez in Romania, filiala Baia Mare. Mai multe detalii puteti afla la tel. 0740.551.182 sau la adresa oring_nagy@yahoo.com. (foto: emaramures.ro)