Orientare pe mountain bike (MTBO): Campionatul National si Trofeul Maramures 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Orientare si Clubul Sportiv Star Team Baia Mare organizeaza, in weekendul 11-12 octombrie 2014, Campionatul National de Orientare pe Mountain Bike (MTBO), in proba de ultra lunga distanta, si Trofeul Maramures, la proba de stafeta x 2.

Primele intreceri au loc sambata, incepand cu ora 14:00, in cadrul concursului national de stafeta, al carui centru se afla in localitatea Sindresti, zona Poienita. Se va concura in stafete de cate doua persoane, fete sau baieti, pe categoriile de varsta -14, 15-18, 20-39 si +40 de ani. Taxa de participare este 7 lei/ sportiv.

Cursele Campionatului National au loc duminica, de la ora 11:00, in zona Remetea Chioarului – Remecioara, si sunt adresate atat sportivilor legitimati, care vor concura, la feminin si masculin, pe categoriile 14, 17, 20, 21, 40, 50 si +60 de ani, cat si celor nelegitimati, care se intrec in categoriile open si open tehnic, indiferent de varsta sau sex.

Centrul de concurs se afla la Pensiunea Balta Neagra din Remecioara, iar taxa de participare este 10 lei pentru categoriile 14 ani, open si open tehnic, respectiv 15 lei pentru celelalte categorii.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Consiliul Judetean Maramures, Directia  Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, Asociatia Judeteana de Orientare Maramures si Salvamont Baia Mare.

Inscrierile se fac pana la data de 6 octombrie, la adresa starteambm@yahoo.com. Detalii suplimentare puteti obtine la tel. 0742.425.421 (Karoly Racz). (foto: novinky.cz)