Orientare Schi, Garana: Campionatele Nationale si Cupa CSU Brasov 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Orientare in colaborare cu Clubul Sportiv Universitatea Brasov organizeaza, cu sprijinul Directiei Judetene de Tineret si Sport Caras Severin, al Primariei Resita si al SC Lupo Touring SRL, finalele Campionatelor Nationale de Orientare – Schi, masculin si feminin.

Evenimentul sportiv are loc intre 31 ianuarie si 3 februarie 2013, la aproximativ 36 km de Resita, in localitatea Garana din judetul Caras Severin, centrul de concurs fiind situat la Restaurantul „La Scena”.

Competitia se desfasoara la altitudinea de 1000-1200 de metri si incepe joi, la ora 11:00, cu intrecerile probei de sprint, pentru ca vineri si sambata sa continue cu probele de medie, respectiv de lunga distanta ale campionatului, acestea doua contand si ca etape ale Cupei CSU Brasov. Ultima zi de concurs este rezervata intrecerilor in stafeta, care vor lua startul la ora 10:30.

Inscrierile se fac pana la data de 24 ianuarie, la dl. Dinu Gheorghe (csubrasov@yahoo.com, gheorghedinu12@yahoo.com) sau la dl. Curca Marius (marius_curca@yahoo.com).

Taxa de participare este 7 lei/ sportiv/ etapa pentru concurentii din categoriile de varsta 12-14 ani, 14 lei/ sportiv/ etapa pentru cei din categoriile 16-45 de ani, respectiv 12 lei/ sportiv/ etapa de la categoria 50 de ani in sus. (foto: orienteering.org)