Orientare sportiva, Cluj: Transylvania Open 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Orientare, impreuna cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Cluj, Asociatia Judeteana de Orientare, Clubul Sportiv Compass si Clubul Sportiv Transilva organizeaza, la Cluj Napoca si in imprejurimile municipiului, a 13-a editie a concursului international de orientare sportiva Transylvania Open.

Competitia se desfasoara in perioada 10-13 iulie 2014, pe parcursul a 4 etape, si debuteaza joi, la ora 18:00, cu proba de sprint in zona cartierului Manastur, proba ce conteaza si ca etapa a 4-a a Campionatului National de Parc-Oras (MF 14, 18, 21E).

A doua proba a Transylvania Open, de medie distanta, are loc vineri, incepand cu ora 11:00, in zona localitatii Straja, in cadrul ei fiind acordate si premiile Cupei Compass, pe categorii de varsta intre 10 si 75 ani, dar si la categoriile open, open tehnic si open tehnic scurt.

Sambata, de la ora 10:30, si duminica, de la ora 10:00, in zona Casele Micesti se vor derula ultimele doua probe ale evenimentului, de lunga, respectiv medie distanta, ambele contand pentru stabilirea clasamentului Cupei Romaniei la categoriile 21E, masculin si feminin, unde vor fi premiate primele 6 locuri.

In cadrul concursului international de orientare sportiva Transylvania Open vor fi acordate premii primilor 3 clasati, stabiliti prin insumarea timpilor la cele 4 etape.

Pe langa sportivii din Romania, la intreceri si-au anuntat prezenta si concurenti de la cluburi din Belgia, Belarus, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria si Republica Moldova. (foto: trutnovinky.cz)