Orientare sportiva: Trofeul Hunedoarei si CN Parc Oras 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 22-24 martie 2013, la Hunedoara se desfasoara prima etapa a Campionatului National de Orientare Parc-Oras din acest an, a doua editie a concursului de orientare sportiva Trofeul Hunedoarei si sustinerea probelor de control pentru loturile nationale.

Intrecerile, organizate de catre Federatia Romana de Orientare, in colaborare Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti Hunedoara si cluburile sportive Orienteering Masters si Ecosport Ramnicu Valcea, iau startul vineri, la ora 16:00, cu proba de medie distanta a Trofeului Hunedoarei, desfasurata in Padurea Valea Seaca. Ziua de sambata este rezervata probei de sprint, ce are loc, incepand cu ora 10:30, atat in cadrul CN Parc-Oras, cat si in cadrul Trofeului Hunedoarei, iar duminica, de la ora 11:00, este programata sustinerea probelor de control.

Participarea, la masculin si feminin, se face pe categorii de varsta intre 10 si 75 de ani, precum si pe categoriile open tehnic si open incepatori.

Evenimentul se adreseaza sportivilor legitimati la cluburi afiliate Federatiei Romane de Orientare, care se pot inscrie pana la data de 17 martie la adresele fabimarsrl@yahoo.com sau ecosport.ro@gmail.com. (foto: ziarmm.ro)