Parasutism, Bucuresti (Clinceni): Campionatul National si International al Romaniei 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 08.10.2014
  • 12.10.2014
  • Clinceni
  • Intrarea libera

La doar 16 km de Bucuresti, pe aerodromul Aeroclubului Teritorial „Aurel Vlaicu” de la Clinceni (judetul Ilfov), se desfasoara, intre 8 si 12 octombrie 2014, primul Campionat National si International de Parasutism al Romaniei.

Competitia este organizata de catre Aeroclubul Romaniei si Federatia Aeronautica Romana si se desfasoara in cadrul probei de aterizare la punct fix cu parasuta, la individual, in cazul concursului national, individual si pe echipe, in cazul intrecerilor internationale.

Salturile in concurs au loc de joi pana sambata, incepand cu ora 8:00 si pana la ora 19:30, fiind precedate, miercuri, intre orele 9:00 si 19:30, de salturi de antrenament. Ziua de duminica, 12 octombrie, este zi de rezerva.

Premiile vor fi acordate pe categoriile barbati, femei, juniori si junioare, la care se adauga cele pentru echipe, din competitia internationala. Concursurile se desfasoara sub regulamentul competitional al Federatiei Aeronautice Internationale (FAI), categoria 2. (foto: www.facebook.com/CampionatulNationalDeParasutism)