Partia Clabucet Predeal: Cupa Tabere cu Suflet 2012 la schi si snowboarding

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Partia Clabucet din Predeal va fi, pe 18 februarie 2012, locul de desfasurare al Cupei Tabere cu Suflet la schi alpin si snowboarding, concurs adresat atat celor mai mici practicanti ai acestor sporturi, cat si adultilor.

Intrecerile se vor desfasura pe categorii de varsta, participantii la competitia de schi alpin urmand sa concureze, atat la feminin, cat si la masculin, pe categoriile pitici (nasc. dupa 2005), copii (2003-2004), spiridusi (2001-2002), copii mari (1999-2000) si uriasi (1998 sau mai mari, inclusiv adulti), la sectiunea snowboarding fiind prevazute doar categoriile spiridusi, copii mari si uriasi.

Vor fi acordate premii constand in cupe, medalii, diplome, produse sau servicii, toti copiii care vor reusi sa treaca linia de finish urmand a primi o Diploma de finalist.

Taxa de participare este de 25 de lei, daca este achitata pana la data de 10 februarie, 40 de lei, daca se achita dupa aceasta data, respectiv 50 de lei la fata locului.

Aceasta competitie este prima din seria concursurilor ce vor fi organizate in anul 2012 de catre Asociatia Tabere cu Suflet impreuna cu TeamXpert, si conteaza ca etapa in Campionatul Scolar de Schi.

Inscrierile se fac pe www.cupa.taberecusuflet.ro, unde veti gasi mai multe detalii.