Patinaj, Brasov: Crystal Skate 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 29 octombrie si 4 noiembrie 2012, Brasovul va deveni, inca o data, capitala patinajului artistic, peste 140 de sportivi din 23 de tari fiind asteptati pe gheata Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul, la cea de-a 13-a desfasurare a concursului international Crystal Skate.

Cea mai importanta competitie de patinaj din Romania, „Patina de Cristal” va reuni reprezentanti ai acestui sport de pe 5 continente, care vor evolua in cadrul programelor scurte si al celor libere, apreciate in concordanta cu regulamentul Federatiei Internationale de Patinaj (ISU). Intrecerile se vor derula la individual, pe categoriile incepatori (A, B si avansati), juniori si seniori, masculin si feminin, cat si in perechi, in cazul juniorilor.

In cadrul aceluiasi eveniment sportiv, Federatia Romana de Patinaj va organiza si concursurile Campionatului National de Patinaj Artistic, prilej de selectie pentru campionatele europene sau mondiale, precum si pentru Jocurile Olimpice pentru Juniori si Tineret, care vor avea loc in 2013, tot la Brasov. (foto: zimbio.com)