Pescuit – Brasov: Festivalul Dor de Peste 2012, la Doripesco

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Balta 4 a complexului piscicol de la Vadu Rosu (jud. Brasov) va fi sambata, 11 august 2012, martora unei noi editii a Festivalului Dor de Peste, un eveniment organizat de catre Doripesco, cunoscut tuturor pasionatilor de pescuit sportiv si arta culinara cu specific pescaresc.

Ajuns la cea de-a 5-a desfasurare, concursul va avea la start, ca de obicei, echipe formate din cate 2 pescari si 2 sau 3 bucatari. In timp ce pescarii vor incerca sa prinda cat mai mult peste pe care, apoi, il vor elibera, bucatarii vor decora standurile amenajate de catre organizatori in parcarea din spatele restaurantului si vor incepe sa prepare cele 8 kilograme de peste, puse la dispozitie pentru aceasta.

Clasamentul se va stabili insumand punctajul obtinut de catre pescari, dupa cantarirea finala, cu cel al bucatarilor, care vor fi „judecati” in functie de originalitatea si dificultatea retetelor de peste, savoarea si gustul preparatelor, modul de prezentare al standului si al preparatelor, tinuta bucatarului si armonia dintre peste si vin.

Inscrierile se pot face la tel. 0722.517.211 sau pe adresa office@doripesco.ro, in schimbul unei taxe de participare de 500 de lei/ echipa. (foto: mancare-brasov.ro)