Pescuit in Brasov: Cupa K Karp 2012 – Doripesco

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Incepand de astazi, 7 mai 2012, si pana pe 11 mai, balta 4 a complexului piscicol Doripesco, situat in localitatea brasoveana Vadu Rosu, va fi gazda celei de-a 4-a editii a competitiei de pescuit la crap Cupa K Karp, organizata de catre dl. Gigi Moroiu si dl. Ioan Nitu.

La startul concursului, care va fi dat la ora 12:00, se vor afla 24 de echipe formate din 2 sau 3 pescari, atat din Romania, cat si din alte tari, precum Germania sau Sudan, care se vor intrece timp de 96 de ore.

Printre concurentii din acest an se regasesc pescari cu renume, atat pe plan national, cat si international, printre care Gabi Tomulescu – campion national, Sorin Rudeanu – vicecampion mondial, Vasile Baboieru – locul III mondial, ceea ce face ca organizatorii evenimentului sa spere la doborarea recordului national realizat in anul 2009, tot pe aceasta balta, cand 21 de echipe au prins 18.532 kg in cele 96 de ore, dintre care nu mai putin de 1.549,24 kg i-au apartinut ocupantului primului loc.

Cupa K Karp este unul dintre cele peste 20 de concursuri de pescuit aflate anul acesta in calendarul competitional al baltii 4 de la Vadu Rosu, calendar ce cuprinde atat intreceri adresate profesionistilor, cat si pescarilor incepatori, precum Cupa „Tata&Fiu”, Cupa „Sot&Sotie”, Cupa „Doripesco Junior”, Festivalul „Dor de Peste” etc. (foto: shanghaiscrap.com)