Pescuit la crap, Brasov: Cupa Sot si Sotie 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In cea de-a treia zi a „lunii florilor”, Doripesco Brasov invita cuplurile sa participe la o noua editie a concursului de pescuit Cupa Sot si Sotie.

Intrecerile au loc sambata, 3 mai 2014, pe Balta 4 de la Vadu Rosu – Rotbav (judetul Brasov), intre 25 de echipe sot - sotie care vor pescui cu maximum 4 lansete, in intervalul orar 9:00-15:00.

In competitie vor puncta crapul comun, crapul oglinda si amurul (cteno), care vor fi eliberati dupa cantarire. Vor fi premiate cuplurile clasate pe primele 3 locuri, dar si cel caruia ii va apartine cea mai mare captura din concurs.

Inscrierile se pot face la adresa marketing@doripesco.ro, pe www.doripesco.ro sau pe forum, pentru o taxa de participare de 25 de lei/ echipa, ce poate fi achitata la sediul firmei Doripesco, sau in contul acesteia.

Tragerea la sorti si intalnirea participantilor la cea de-a 5-a editie a concursului de pescuit de la Rotbav au loc incepand cu ora 7:30, in Sala Acvariului din incinta bazei piscicole Doripesco. (foto: lovethispic.com)