Pescuit la crap, Mamaia: Campionatul Mondial 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Statiunea Mamaia (judetul Constanta) va gazdui, intre 25 septembrie si 1 octombrie 2012, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012, eveniment sportiv la care s-au inscris, pana in prezent, pescari din 21 de tari: Africa de Sud, Lituania, Moldova, Rusia, Franta, Letonia, Slovenia, Ungaria, Croatia, Serbia, Grecia, Kazahstan, Anglia, Ucraina, Italia, Spania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Portugalia si Romania.

Concursul se va desfasura pe lacul Corbu 2, la 8 km de Mamaia, timp de 72 de ore, si va lua startul joi, 27 septembrie, la ora 12:00. Pe langa acesta, evenimentul, aflat la a 14-a editie, va cuprinde si o serie de intalniri, festivitati, gale, precum si un targ de pescuit sportiv, la care sunt asteptati cat mai multi pasionati ai acestui sport.

Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012 este organizat de catre Rig Service SA, sub directa coordonare a AGVPS Romania, si se deruleaza sub patronajul Federatiei Internationale de Pescuit Sportiv in ape dulci. Deschiderea oficiala a acestuia va avea loc miercuri, 26 septembrie, la ora 14:00, la Pavilionul Expozitional al Consiliului Judetean Constanta, aflat la intrarea in statiunea Mamaia. Pentru inscrieri si mai multe detalii vizitati www.worldcarp2012.ro. (foto: pescuitul.ro)