Pescuit sportiv: Premiile Ligii Romane de Spinning 2011

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Liga Romana de Spinning si Neumarkt, sponsorul oficial al Campionatului National de Spinning din Barca 2011, ii vor premia pe cei mai buni concurenti din domeniul pescuitului sportiv cu momeli artificiale in cadrul Galei Spinning-ului Romanesc, eveniment ce va avea loc in Bucuresti, pe data de 10 decembrie.

Incepand cu ora 18:00, in restaurantul La Copaci (B-dul Basarabiei nr. 37-39, sector 3), premiile Ligii Romane de Spinning se vor indrepta catre lotul national 2011 care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Spinning din Barca de anul viitor, ce va avea loc in Egipt, lotul national 2011 care va participa la Campionatul Mondial de Spinning de pe Mal 2012 din Polonia, lotul national de spinning din barca 2010, vicecampion mondial anul acesta in Italia, precum si catre lotul national de spinning de pe mal 2010, reprezentant al tarii noastre la Campionatul mondial de Pescuit, desfasurat tot in Italia.

Inafara acestora, vor mai fi acordate premii celor mai bine clasati sportivi ai Diviziei OPEN, celui mai bun debutant si celui mai bun club, nelipsind, desigur, nici premiul pentru cea mai mare captura.