Polo pe apa, Brasov: Sportul Studentesc Corona isi prezinta lotul

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 12.09.2015
  • 12.09.2015
  • Brasov
  • Intrare libera

Echipa de polo pe apa Sportul Studentesc Corona isi prezinta lotul pentru editia de campionat 2015-2016 intr-un eveniment sportiv care are loc sambata, 12 septembrie, la Bazinul Olimpic din Brasov. Prilej cu care, formatia brasoveana se intalneste cu o adversara din Italia (Sport Management Verona), intr-un meci de verificare inedit.

Aurelian Georgescu, antrenor Sportul Studentesc Corona: „Le multumim oaspetilor de la Verona ca ne-au acceptat invitatia si au venit la Brasov. Va fi un joc bun, avand in vedere ca la fel ca si noi, sezonul trecut, Sport Management Verona a incheiat pe locul trei campionatul din Italia. Diferenta e ca nivelul competitiei din Italia este mult mai ridicat, astfel ca aceasta partida ne va fi extrem de utila. In acest campionat plecam la drum cu dorinte mari, pentru ca vrem sa fim tot acolo in fata, pe primele locuri din clasament. Chiar daca am schimbat echipa, au plecat si au venit jucatori, cred ca suntem cel putin la fel de buni ca sezonul trecut si e normal sa ne gandim la rezultate bune”.

La Bazinul Olimpic din Brasov programul incepe la ora 19, cu o demonstratie de inot sincron. Acesteia ii va urma prezentarea echipei de polo, dupa care, in jurul orei 20:30, incepe jocul Sportul Studentesc Corona - Sport Management Verona. Intrarea este libera.