Polus Center, Cluj: Micul Biciclist 2014, etapa a 3-a

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Centrul comercial Polus din Cluj, gazda traditionala a seriei de competitii de indemanare pe bicicleta „Micul biciclist si siguranta lui”, ii asteapta pe concurentii celei de-a 3-a etape din acest an duminica, 16 martie 2014.

Concursul este organizat de catre Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si TVR Cluj, si se desfasoara, incepand cu ora 11:00, in zona food-court de la Polus Center.

Printre jaloanele si rondele curselor vor trece fete si baieti din categoriile de varsta 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani si 15-17 ani, copiii inscrisi in categoria rezervata elevilor de la liceele speciale pentru deficienti de auz si vedere din Cluj Napoca, precum si echipele inscrise in categoria Familie.

Inscrierile se pot face pe www.clujulpedaleaza.ro, pana la data de 15 martie (ora 18:00), sau in ziua evenimentului, intre orele 9:00 si 10:30, cand are loc si ridicarea numerelor de concurs. Taxa de participare pentru inscrierea online este 10 lei, iar la fata locului, 20 de lei.