Postavaru Night, schi alpinism si alergare montana in Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Postavaru Night este o competitie de schi alpinism si alergare montana care atinge acum, in anul 2016, o cifra rotunda: editia cu numarul 10. Concursul are loc sambata, 26 martie, in statiunea Poiana Brasov. „Este deschis oricarui iubitor al muntelui si al activitatiilor in natura. Sunt necesare o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, o lanterna buna si «ceva» forte proaspete”, ne intampina organizatorii, cu al lor mesaj.

Cursa incepe in Poiana Brasov si consta in parcurgerea unui traseu pana pe Varful Postavaru. Traseul pentru schi alpinism: start (statia inferioara de telegondola), Sulinar, Poiana Ruia, Express, Kanzel, cu sosirea la Cabina Mica (statia superioara). Tinand cont de starea zapezii din aceasta perioada, traseul final al probei de schi alpinism va fi comunicat in ziua intrecerii.

Traseul pentru alergare montana: start (statia inferioara de telegondola), Drumul Rosu, Poiana Ruia, Express, Kanzel, cu sosirea la Cabina Mica (statia superioara).

Rutele pot suferi modificari din diferite motive, care includ conditiile meteo, siguranta, restrictii de circulatie etc.

Categorii de varsta la schi alpinism:

- feminin sub 21 ani, 21-39 ani, 40-50 ani, +50 ani;

- masculin sub 21 ani, 21-39 ani, 40-50 ani, +50 ani.C

Categorii de varsta la alergare montana:

- feminin sub 35 ani si peste 35 ani;

- masculin sub 35 ani si peste 35 ani.

Postavaru Night 2016 debuteaza la ora 19:30, in zona Club Rossignol (langa telegondola) din Poiana Brasov.