Predeal Snowmobile Winter Cup 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Peste 50 de echipe din 7 tari sunt asteptate sa participe la intrecerile competitiei Predeal Snowmobile Winter Cup, organizata, intre 24 si 26 ianuarie 2014, de catre Dual Racing Team impreuna cu Primaria Predeal.

Concursul de snowmobile debuteaza vineri, la ora 19:00, pe partia Clabucet, cu etapa Prolog desfasurata pe un traseu de aproximativ 3 km, etapa ce stabileste ordinea de plecare in urmatoarele doua zile ale competitiei.

Confruntarile din aceste doua zile vor avea loc pe un traseu de 180 de kilometri, in zona Predeal si in Muntii Baiului, intre echipe formate din cate 2 rideri, inscrise in clasele Profesionisti si Amatori. Cursele vor incepe sambata, la ora 10:00, si duminica, la ora 11:00, la startul lor fiind asteptati concurenti din Romania, Ungaria, Polonia, Cehia, Austria, Slovenia, Croatia si Slovacia.

Inscrierile se pot face pe www.snowmobile1.ro sau la secretariaul competitiei (La Susai Mountain Resort), pe 24 ianuarie, pana la ora 18:00. Taxa de participare este 550 de lei.