Primul concurs de atletism din 2021, la Bacau

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Calendarul competitional de atletism din Romania din acest an ne propune primul concurs: Cupa Bistritei - Memorialul Nicolae Mihalache, editia cu numarul 36. Competitia e organizata de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Bacau si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Bacau, in colaborare cu Federatia Romana de Atletism (FRA). Evenimentul din 16-17 ianuarie, gazduit de Sala de Atletism din Bacau, va reprezenta si prima etapa din Campionatul National indoor al Romaniei pentru seniori, tineret si juniori 1.

Sambata, 16 ianuarie, probele feminine de aruncare a greutatii si triplu salt deschid intrecerile, la ora 11. A doua reuniune a zilei programeaza, de la ora 15, seriile la 60 metri feminin, ce vor fi urmate de cele ale baietilor, la aceeasi proba.

Duminica, 17 ianuarie, primii care vor intra in concurs vor fi baietii, la saritura in lungime, de la ora 10:30. Ultima proba (3.000 metri, serii contratimp) se va desfasura de la ora 15:10 (masculin), respectiv 15:40 (feminin).

In functie de numarul de atleti inscrisi, in programul de concurs, publicat pe site-ul DJST Bacau, pot sa apara mici modificari.

In anul 2021, nu mai putin de 11 competitii de atletism se vor organiza in judetul Bacau, conform calendarului anuntat de Asociatia Judeteana de Atletism, organizatie condusa de Tudorel Gherasa (presedinte). (credit foto: AJA Bacau)