ProPark Adventure Race: sport si aventura in Transilvania, la Brasov

Detalii
Comentarii
Harta

Fundatia ProPark si Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov organizeaza, la Brasov, evenimentul ProPark Adventure Race, editia a doua. Se va intampla in primele zile de toamna (1-4 septembrie). „Este o competitie cu caracter montan, care testeaza aptitudinile fizice, psihice, de anduranta si de orientare ale echipelor. Rutele sunt neamenajate si neprotejate, folosesc drumuri publice si drumuri forestiere, poteci marcate si nemarcate, pante cu inclinare mare si zone accidentate. Acestea trec prin localitati, pajisti, lacuri, rauri, zone impadurite si taieturi, gol alpin (creste, culoare, abrupturi, vai, grohotisuri, pasuni alpine, jnepenisuri)”, este avancronica, pe scurt, facuta de gazdele de la Brasov.

ProPark Adventure 2016 va avea o singura sectiune, formata din probe clasice de aventura (trekking, alergare montana, ciclism montan, orientare turistica, orientare sportiva, kayaking sau plutarit, rapel sau alte probe pe coarda), pe distante lungi 180-250 kilometri. O echipa va fi alcatuita din patru persoane (cel putin o fata!).

Tabara de baza va fi in zona Babarunca. Festivitatea de premiere a fost stabilita pentru duminica, 4 septembrie, de la ora 12.

Informatii: 0727.133.521 (organizare), 0744.376.503 (traseu). (foto: Fisheye Studio)