Provocarea Dacilor-Utvinis, la Zimandu Nou (Arad)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Provocarea Dacilor-Utvinis (editia 1) este un concurs de alergare peste obstacole, organizat de Asociatia Mobilizeaza-te!, Primaria Zimandu Nou si clubul sportiv Experienta Multisport, in parteneriat cu Colegiul National „Preparandia-Dimitrie Tichindeal” si Inspectoratul Scolar Judetean Arad.

„Pe langa probele sportive, concurentii, sustinatorii acestora vor avea parte de momente de bucurie si distractie prin momentele artistice ce pe vor derula pe parcursul competitiei pe scena evenimentului”, anunta organizatorii.

„Competitia Provocarea Dacilor-Utvinis imbina trei mari categorii (sport, divertisment, voluntariat), considerate fiind principalele preocupari ale unui aradean. Alergatorii vor participa individual in cadrul probei. Chiar daca timpul cronometrat in parcurgerea distantei conteaza in stabilirea clasamentului, recomandarea organizatorilor este, ca cei care participa sa se ajute in cadrul aparitiei unor dificultati ce pot aparea in parcurgerea unor obstacole”, se mai arata in comunicatul evenimentului ce se va desfasura in comuna Zimandu Nou, judetul Arad, in ziua de sambata, 1 octombrie.