Raliu la Sangeorz Bai (Bistrita Nasaud): Cupa Muntii Rodnei 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Astazi, 21 noiembrie 2014, ia startul Cupa Muntii Rodnei A-Car, competitie deschisa concurentilor din Campionatul National de Raliuri si celor din Campionatul National de Rally Raid.

Intrecerile se dau pe 7 probe speciale de macadam, masurad 76 km din totalul de 204 km ai raliului, impartite in doua etape, prima desfasurata vineri, de la ora 14:00 (etapa premiata separat), iar cea de-a doua sambata, incepand cu ora 10:00.

Locul de plecare si sosire al curselor se afla la Pensiunea Decorale din statiunea Sangeorz Bai, cartierul Cormaia (judetul Bistrita Nasaud), acolo unde primii clasati vor fi rasplatiti cu diplome si cupe, in jurul orei 20:00. Clasamentele vor fi intocmite pe categoriile auto rally raid open, pe grupe de cilindree si tip de combustibil, respectiv auto raliu (turisme) tractiune 2 si 4 roti.

Evenimentul este organizat de catre A-Car Romania, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, in colaborare cu Consiliul Judetean Bistrita Nasaud, Inspectoratul Judetean de Politie, Primaria Orasului Rodna si Serviciul de Ambulanta Bistrita Nasaud.