Raliu pentru masini de epoca: Old Cars Rally Muscel 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Vehiculelor de Epoca, cu sprijinul Automobil Clubul Roman (ACR), Retromobil Club Romania, Old Cars Garage, Carpatia Tour si Primaria Campulung Muscel, organizeaza, in weekendul 19-20 iulie, editia 2014 a raliului Old Cars Rally Muscel.

Raliul se desfasoara pe o distanta de aproximativ 240 km, intre Bucuresti si Campulung Muscel, cu startul sambata, la sediul ACR Bucuresti din Strada Jiului, si sosirea la 5 km de Campulung, la Pensiunea „Conacul de pe Deal” din satul Matau.

Concurentii si masinile lor vor trebui sa faca fata mai multor probe speciale si de regularitate, printre care doua probe speciale pe traseele de coasta de la Mateias si Matau, iar inafara competitiei vor participa, la Campulung Muscel, la parada prilejuita de sarbatorirea Zilelor Orasului si la inaugurarea Muzeului ARO.

Cei care doresc sa se inscrie la eveniment o pot face la tel. 0721.275.464 (Nicu Apostol, presedinte CVE). Taxa de participare este 350 lei pentru un echipaj de 2 persoane si include cazarea si masa festiva de sambata seara.