Raliul Aradului 2013, program

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 23-25 august 2013, la Arad se desfasoara a 6-a etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, in organizarea Clubului Sportiv AMC Racing Hunedoara, condus de Mihai Leu, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Aradului Atrium Mall, monitorizat de catre observatori FIA pentru introducerea in Cupa Europei de Raliuri, se desfasoara pe 141,15 km masurati de catre 13 probe speciale, derulate 98% pe macadam si 2% pe asfalt.

Shakedown-ul se va desfasura vineri, 23 august, incepand cu ora 9:00, in apropierea localitatii Frumuseni, in aceasta zi urmand sa aiba loc si prezentarea oficiala a echipajelor participante, de la ora 19:00, in fata Palatului Administrativ al Aradului (Primaria Arad).

Startul in prima zi de concurs se va da sambata, la ora 7:30, de la Tancodromul Lipova, pentru aceasta zi fiind programate specialele Sistarovat, Bata, Lalasint, Conop si Nadas, toate cu doua treceri, iar sosirea va avea loc la ora 20:47 la Primaria din Arad.

Duminica, de la orele 10:20, respectiv 13:10, sunt programate doua superspeciale pe circuitul de karting din Arad, transmise in direct pe posturile GSP Tv si West Tv Regional, intre care concurentii vor mai executa o trecere peste speciala din Sistarovat. Cei mai buni dintre acestia vor fi rasplatiti in cadrul festivitatii de premiere organizata in fata Primariei din municipiu, de la ora 16:00.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt Primaria municipiului Arad si Consiliul Judetean Arad, iar partenerul principal este Atrium Mall.