Raliul Cheia 2014 pentru autovehicule de epoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza sambata, 26 aprilie 2014, a 3-a editie a Raliului Cheia pentru automobile istorice.

Competitia de regularitate, sustinuta de Automobil Clubul Roman si Retromobil Club Romania, se desfasoara pe ruta Parcul Herastrau Bucuresti (parcarea Hard Rock Cafe) – Moara Vlasiei – Fierbinti – Mizil – Tisau – Magura – Nehoiu – Intorsura Buzaului – Teliu – Sacele – Cheia (judetul Prahova), pe un traseu ce masoara 290 de kilometri, „presarat” cu 5 probe speciale si mai multe controale orare (CO) si controale de trecere (CT).

Inscrierea echipajelor se face la adresa clubulvehiculelordeepoca@gmail.com, pana la data de 23 aprilie, in limita a 25 de locuri, pentru o taxa de participare de 300 de lei ce include cazare si mic dejun pentru pilot si copilot la Hotel Cheia, masa festiva si cheltuieli de protocol.

Tot cu acest prilej, duminica, 27 aprilie, in parcarea Hotelului Cheia va avea loc un concurs de indemanare auto, pentru care inscrierile se vor face la fata locului, achitand o taxa de 50 de lei.

Relatii suplimentare puteti obtine la tel. 0721.275.464 sau 0767.060.141 (Nicu Apostol). (foto: automobilia-romania.blogspot.ro)