Raliul Iasului 2013, in direct pe TVR

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul National de Raliuri – Dunlop 2013, derulat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a ajuns la cea de-a 8-a etapa: Raliul Iasului.

Organizat in fermecatoarea zona a Moldovei, de catre XS Motorsport Iasi, competitia are loc in zilele de 4 si 5 octombrie, cuprinzand 11 probe speciale ce insumeaza 130,3 km, dintr-o lungime totala de 424,99 km.

Startul in prima zi de concurs va fi dat la ora 12:15, de la Primaria din Iasi, pentru aceasta zi fiind programate probele Cioca Boca, Tacuta, Dobrovat, Paun si superspeciala Rapa Galbena, spectacol de adrenalina sub marca experientei, transmis in direct de TVR Iasi si TVR 3, incepand cu ora 16:00.

Intrecerile de sambata debuteaza tot la Primaria din Iasi, la ora 8:00, probele incluse in aceasta ultima zi a evenimentului fiind Cioca Boca, cu doua treceri, Madarjac, Sinesti, Dobrovat si Paun.

Prezentarea echipajelor si expunerea masinilor de concurs au loc joi, 3 octombrie, incepand cu ora 18:00, la Complexul Palas, acolo unde sambata, de la ora 21:00, va avea loc premierea castigatorilor. Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului, www.raliul-iasului.ro.