Raliul Pescarilor 2012, la Braila

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 1 si 2 iunie 2012, la Braila va avea loc Raliul Pescarilor – Cupa Avia Travel, competitie tehnico-aplicativa ce imbina probele auto cu cele pescaresti, organizata de catre Motor Sport Club din localitate.

Concursul auto va incepe cu 3 etape de orientare programate vineri, incepand cu ora 21:00, cu startul la Avia Travel (B-dul Cuza), si va continua pe parcursul zilei de sambata, cu o serie de probe speciale ce vor avea loc in zona Capitaniei Portului Braila, de la ora 9:00. Acestea vor fi urmate, la ora 11:15, de etapa de legatura Braila – Balta Braila, dupa care concurentii isi vor demonstra abilitatile in cadrul probelor pescaresti ce vor avea loc pe Balta Albina, incepand cu ora 12:30.

Se va intocmi un clasament general, unul pentru incepatori, unul doar pentru piloti si un clasament al probelor cu specific pescaresc.

Inscrierile si sedinta tehnica vor avea loc in data de 31 mai, la Scoala de soferi Keles din Braila, incepand cu ora 18:30. Mai multe informatii puteti afla la tel. 0724.491.054 (Gheorghe Mihaila).