Raliul Sibiului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Raliul Sibiului este un eveniment auto cu traditie in Romania, care are loc in perioada 15-16 aprilie si care puncteaza pentru Campionatul National de Raliuri Dunlop (etapa a 2-a), Campionatul National Rally 2 (etapa a 2-a) si Campionatul National de Raliuria al Bulgariei (etapa 1).

Competitie de raliu pe asfalt, Raliul Sibiului 2016 este organizat de Clubul Sportiv Aria Pentru Sport, in parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu, si cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, al Consiliului Judetean Sibiu, al Consiliului Judetean Alba si al Centrului Aria. Aspect inedit: pentru prima data, super-speciala va fi organizata prin centrul Sibiului.

Comandamentul cursei va fi la Complexul Aria pentru Sport (Sibiu, Soseaua Alba Iulia, nr. 100), parcul inchis si parcul service - in Piata Mare, iar centrul media - la Hotelul Imparatul Romanilor (Sibiu, str. Nicolae Balcescu, nr. 4).

Joi, 14 aprilie, de la ora 19:30, in Piata Mare a Sibiului se va desfasura prezentarea de gala a echipajelor. Vineri, 15 aprilie, startul oficial in Raliul Sibiului se da la ora 16:30, iar a doua zi (duminica, 15 aprilie), cursa se reia la ora 7:45. Mai tarziu, dupa conferinta de presa (ora 20:45) si oficializarea rezultatelor, festivitatea de premiere incepe la ora 21.

Informatii complete despre Raliul Sibiului 2016 sunt postate pe site-ul oficial al evenimentului. (foto: raliul sibiului 2016)