Rodeo, Baile Felix: Campionatul European 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In premiera pentru Romania, statiunea bihoreana Baile Felix gazduieste, in zilele de 10 si 11 august 2013, intrecerile Campionatului European de Rodeo, eveniment inedit si unic in tara noastra, organizat de catre Eder Events.

Competitia se desfasoara la baza hipica Il Cavallino (vizavi de hotelul President), intre orele 14:00 si 22:00, aducand in arena concurenti din Polonia, Slovacia, Cehia si Ungaria.

Pe langa concursul propriu-zis, publicul este asteptat sa participe la Parada Western, ce va trece prin centrul statiunii vineri, 9 august, incepand cu ora 20:00, dar si sambata, de la ora 13:00. In cadrul acesteia va putea fi admirata diligenta americana trasa de cai, urmata de riderii calare, dar si frumoasele imblanzitoare de tauri care vor oferi invitatii la eveniment celor mai norocosi.

Si pentru ca atmosfera sa fie completa, spectatorii sunt invitati sa poarte costumatie western, fie adusa de acasa, fie procurata la fata locului, si sa danseze pe muzica oferita de trupa Desperado.

Mai mult decat atat, doritorii vor putea vizita tarcurile special amenajate in care se afla taurii participanti la competitie, iar copiii vor putea castiga premii in cadrul concursurilor de aruncat lasoul si dans western.

Etapa romaneasca a Campionatului European de Rodeo este a 3-a din acest an, dupa primele doua desfasurate in Ungaria, intre 26 si 27 aprilie, respectiv pe 13 iulie, si va fi urmata de o a 4-a etapa, programata in data de 20 august, ce va avea loc tot in Ungaria.

Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate de pe www.bilete.ro, de la Calaria Il Cavallino sau de la chioscul de la Lacul cu Nuferi din Baile Felix. De asemenea, se pot face rezervari la numarul de telefon 0741.134.628. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.ederevents.ro.