Romania a castigat turneul de minifotbal de la Bratislava

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Echipa naţionala de minifotbal a României a câştigat primul turneu european de minifotbal, desfășurat la Bratislava (Slovacia) în perioda 16-18 octombrie. La turneu au participat 11 echipe din Slovacia, Austria, Cehia, Ungaria, alături de tânăra reprezentantă a României, care a reușit să obțină cinci victorii, în tot atâtea meciuri disputate. Reprezentanții țării noastre s-au impus în finală în fața reprezentativei Slovaciei, pe teren propriu, cu scorul de 8-0.

«Este pentru prima dată când minifotbalul românesc este reprezentat, la nivel de echipă naţională, într-un turneu în străinatate», a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Asociaţiei Române de Minifotbal. «Succesul repurtat în compania unor echipe valoroase, cum sunt naţionalele de minifotbal ale Slovaciei şi Cehiei, dovedeşte valoarea ridicată a minifotbalului românesc şi ne îndreptăţeşte să sperăm la rezultate foarte bune şi în anul viitor, aducând satisfacţie iubitorilor de minifotbal din România», a adaugat Răzvan Burleanu.

Turneul de la Bratislava este un prim pas pe calea dezvoltării minifotbalului la nivel european, mai ales că acest sport tinde să devină o componentă principală a activităţii amatorilor din cele mai multe ţări europene.