Sah, Busteni: Cupa Aurel Zamora

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Centrul Cultural Aurel Stroe si ACS Sah Club C&C Bucuresti organizeaza la Busteni, in zilele de 22-24 iulie, Cupa Aurel Zamora (turneu de sah rapid). Prima runda este programata vineri, 22 iulie, incepand cu ora 19:05.

„Av. Aurel Zamora este unul dintre veteranii sahului romanesc (nascut pe 10 octombrie 1932), participant activ la numeroase turnee (mai ales de sah rapid), organizate in toata tara. Ca multi alti amatori de sah, profesia l-a obligat sa intrerupa activitatea sahista, hobby pe care l-a reluat mult dupa varsta de 70 de ani. Acesta este si motivul pentru care turneul de fata, care va avea loc exclusiv din initiativa si cu sprijinul domnului Aurel Zamora, acorda o atentie deosebita categoriei seniorilor sahului romanesc, dar si copiilor si juniorilor, pentru care este un turneu de pregatire in vederea campionatelor nationale pe echipe”, informeaza amfitrionii competitiei prahovene.

Locatia evenimentului: Centrul Cultural Aurel Stroe, Busteni, B-dul Libertatii, nr. 93, judetul Prahova. Informatii: +40.722.266.584. (foto: primaria busteni)