Sah, Caciulata: Concursul Scolar „Elisabeta Polihroniade” 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 1 si 9 februarie 2014, pe Valea Oltului, in statiunea Caciulata (judetul Valcea), se desfasoara editia din acest an a Concursului National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade”.

Competitia are loc la Hotel Traian, in sistem elvetian cu 9 runde, pe categoriile de varsta sub 7, sub 9, sub 11, sub 13, sub 15 si sub 17 ani, fete si baieti.

Cei mai buni sahisti ai fiecarei categorii vor castiga cate o cupa si gratuitate (cazare si masa) la Campionatul Mondial Individual Scolar 2014, ocupantii locului secund vor beneficia de gratuitate (cazare si masa) la Concursul National Scolar de Sah „Elisabeta Polihroniade” 2015, iar toti sportivii clasati pe primele 3 locuri vor primi cate o medalie.

Pe langa concursul in 9 runde, vor fi organizate un turneu de blitz si unul de dezlegari, unde cei mai buni jucatori vor fi rasplatiti cu medalii si cupe.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv „Elisabeta Polihroniade” si Ministerul Educatiei Nationale, cu sprijinul Federatiei Romane de Sah.

Inscrierile, rezervarea locurilor de cazare si informatiile suplimentare pot fi obtinute la tel. 0727.101.111, 0722.266.584 sau la adresele dangabar@yahoo.com si chirila_raducatalin@yahoo.com. (foto: berkeleychessschool.org)