Sah copii, Bucuresti: Cupa Mos Craciun 2014, in Ghencea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Tinerii sahisti din categoriile de varsta U8 si U10 ani sunt invitati sa participe, in weekendul 13-14 decembrie 2014, la prima editie a competitiei de sah practic Cupa Mos Craciun, ce va avea loc la Bucuresti.

Concursul se desfasoara in incinta Complexului de Servicii de Recuperare pentru copiii cu dizabilitati, din Strada Bascov 14-18 (sector 6, Ghencea), in sistem elvetian cu 6 runde, primele trei dintre acestea fiind programate sambata, de la ora 10:00, iar urmatoarele trei duminica, incepand cu aceeasi ora.

Clasamentele vor fi intocmite separat pe cele doua categorii de varsta, iar primele 3 locuri vor fi rasplatite cu medalii, diplome, cupe si cu cate un set de sah. Rezultatele competitiei vor fi inregistrate la Federatia Romana de Sah, pentru calculul coeficientului intern valoric (CIV).

Evenimentul este organizat de catre ACS Apa Nova Bucuresti, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si Clubul Sportiv Alcor Bucuresti.

Pentru informatii si inscrieri aveti la dispozitie numarul de telefon 0741.199.974 si adresa sah@alcorgrup.ro. Taxa de participare este 30 de lei.