Sah pentru seniori

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Sah (FRS) anunta ca a introdus de la editia din acest an a Campionatului National individual de seniori faza semifinalelor. Aceste semifinale se vor desfasura in 6 locatii diferite din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Timisoara).

Etapa semifinala de la Bucuresti este organizata de Clubul Sportiv Tinerii Maestri Bucuresti, impreuna cu federatia de profil, in Sala Moxa (str. Mihail Moxa, nr. 11, Bucuresti, sectorul 1 - intrare din Piata Sfintii Voievozi sau din Calea Victoriei). Competitia are loc in zilele de 12-12 februarie si 20-21 februarie.

Clubul Sportiv de Sah Ioios raspunde de runda semifinala de la Brasov, care se va disputa la Colegiul National Aprily Lajos (sala festiva), in perioada 8-14 februarie.

De asemenea, celelalte semifinale se desfasoara dupa urmatorul program:

- 12-14 februarie si 20-21 februarie la Cluj-Napoca, organizator Asociatia Judeteana de Sah Cluj;

- 6-13 februarie la Galati, in aula Universitatii Dunarea de Jos, organizatori Clubul Sportiv Sah Club Galati, Consiliul Judetean Galati, Primaria si Consiliul Local Galati;

- 6-13 februarie la Sala de Sah Politehnica Iasi, Asociatia Judeteana de Sah Iasi, Primaria Municipiului Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Clubul Sportiv Politehnica Iasi;

- 6-13 februarie la Sala de Sah Medicina Timisoara, organizatori Asociatia Judeteana de Sah Timis, Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, Clubul Sportiv Medicina Timisoara.

Primii 5 sportivi in ordinea stricta a clasamentului din semifinale se califica in finala pe tara. Pe langa acestia, la faza finala se mai califica inca 10 sportivi, in ordinea stricta a performantelor ELO (obtinute in toate cele 6 semifinale - se aplica regula rotunjirii la diferenta de 400 puncte).