Sah rapid: Cupa Orasului Nadlac 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Victoria Nadlac, impreuna cu Primaria si Consilul Local, ii invita pe toti iubitorii sportului mintii la a 14-a editie a turneului international open de sah rapid, Cupa Orasului Nadlac.

Intrecerile au loc sambata, 30 noiembrie 2013, incepand cu ora 9:30, la Hotel Jackson din localitate, si se vor derula, la feminin si masculin, in cadrul a doua turnee: unul dedicat copiilor pana la 12 ani inclusiv, si cel de-al doilea jucatorilor cu varste peste 13 ani, juniori si seniori.

Partidele vor fi jucate in sistem elvetian, cu 7 runde, iar la finalul lor vor fi oferite medalii, cupe, diplome si premii in bani pentru primele 3 locuri la categoriile de varsta 8, 9-10, 11-12, 13-14, 15-16 si 17-18 ani (fete si baieti), primele 6 locuri din clasamentul general masculin si pentru primele 3 locuri din clasamentul feminin. Pe langa acestea, vor mai fi acordate si alte premii, printre care si cele pentru cei mai buni jucatori din Nadlac. Mai multe detalii gasiti pe www.frsah.ro. (foto: vados.ro)