Salina Turda este noua gazda a competitiei Micul Biciclist si siguranta lui

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Competitia care pune la incercare indemanarea pe bicicleta a copiilor, organizata de Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, se muta in adancurile minei de sare de la Turda.

A doua etapa din acest an a concursului Micul Biciclist si siguranta lui se desfasoara sambata, 21 februarie 2015, incepand cu ora 11:00, si isi asteapta competitorii, ca de obicei, cu obstacole construite special pentru varsta fiecaruia. Intrecerile pe bicicleta au loc la categoriile 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani si 15-17 ani, precum si in cadrul categoriei rezervata familiilor.

Inscrierea participantilor se poate face pe www.clujulpedaleaza.ro, pana vineri, 20 februarie (ora 18:00), sau la fata locului in ziua competitiei, intre orele 9:00 si 10:30. Taxa pentru inscrierea online este 10 lei, iar la fata locului, 25 de lei. „Fiecare participant care se va inscrie online pana in data de 19 februarie, va primi un tricou personalizat cu <taietorul de sare> oferit de Salina Turda”, ne spun organizatorii. Accesul in Salina Turda se va face incepand cu ora 9:00, de pe Aleea Durgaului 7 (intrarea noua).

Micul Biciclist si siguranta lui este o competitie organizata in colaborare cu Salina Turda si Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj. (foto: wikimedia.org)