Salonul Auto Bucuresti 2014, program si bilete

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pana duminica, 2 noiembrie, la Romaero Baneasa se desfasoara Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 (SAB & Accesorii 2014), primul eveniment auto cu caracter specializat din tara, aflat la a 12-a editie.

Expozitia si-a deschis portile pe 23 octombrie, intampinandu-si vizitatorii cu premiere nationale si cele mai noi modele auto de la Abarth, Adria, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Volkswagen, precum si cu piese, accesorii, echipamente sau servicii specifice acestui domeniu.

Salonul Auto Bucuresti este organizat de catre Premium Expo, avandu-i ca parteneri si in acest an pe cei de la Oldtimer Studio, care aduc in fata vizitatorilor expozitia Bucharest Classic Car Expo, cu aproximativ 60 de masini de epoca precum Mercedes Benz 190 SL, Jaguar E Type, Morgan +4, Chevrolet Corvette, Ford Mustang, Fiat 500 si multe altele, printre care si cateva automobile istorice de competitie (Fiat 124 Abarth, MGC GT, Mini Copper, BMW 1602 s.a.)

In weekendurile evenimentului, publicul este invitat la demonstratiile aeriene oferite de catre echipa Iacarii Acrobati, care va evolua cu doua avioane tip YAK 52, precum si la demonstratiile de drift si de conducere pe doua roti.

Portile Salonului Auto Bucuresti & Accesorii 2014 vor fi deschise zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, pentru intrare urmand a fi platit un pret de 20 lei, iar pentru parcare, 10 lei. (foto: sab.ro)